Home print

Nye medlemmer

 title=

Vi gleder oss over å ha fått en rekke nye medlemmer siden nyttår.  Sammen skaper vi et sterkere næringsliv og et bedre lokalsamfunn!

IoT labs stammer fra 1995, da det ble grunnlagt som Kongsberg Analogic av Paul-Egil Eidem and Lasse Hertel. I 2004 ble Kongsberg Analogic til Luminext, senere Luminext Solutions, og til slutt IoT labs (medio juni 2016). Gründerne våre er fremdeles aktive i daglig drift. IoT labs holder til på Innovasjonsloftet i Kirkegata 4.

Gjennom Applied Autonomys kompetanse og tette samarbeid med Kongsbergindustrien, samarbeidspartnere og andre aktører bidrar selskapet med kunnskap som muliggjør fremtidens autonome transport. Selskapet skal bidra til å utvikle nødvendige kontrollsystemer for sikker implementering av autonom transport i offentlig trafikk.

Sølvknuten Næring AS representerer næringsarealene i det nye Sølvparkenområdet. De vil være en viktig eiendomsaktør og stor gårdeier i Kongsberg fremover.

Richmond Translation, ved Jennifer Richmond, jobber med oversettelse.

Restaurant Jordnær finner du i nyoppussede og innbydende lokaler på “Tråkka”. Med naturlige råvarer av høy kvalitet skal de friste Kongsbergenserne i tiden som kommer.

SSN ÅTTE Kaffe & Bar finner du rett utenfor Krona, og navnet er hentet fra husnummeret i adressen Kirkegata 8. Her får du alle slags kaffe, te og varme drikker, lunsjretter og kaker. Som navnet tilsier har de også skjenkebevilgning.

Fotograf Jørn Grønlund er godt kjent av mange. Han er selvstendig fotograf, og tar små og store oppdrag både for private og næringslivet.

Dataservice Andrè Sveen

Silver Trails AS er et nystartet selskap som jobber med stien og dens muligheter. Nå i april vil de arrangere Kongsbergs første stikonferanse.  Silver Trails er opptatt av nye forretningsmuligheter i byens vakre og historiske omgivelser.