Home print

Forum og møteplasser

 title=

Kongsberg Næringsforum gir medlemmene tilgang til en rekke nettverk og fora.  Savner du en møteplass?  Gi oss et innspill – kanskje kan det bli starten på et nytt nettverk for din bransje.  Lurer på på hvilke aktiviteter og arrangenter som har vært i de ulike nettverkene?  Klikk deg inn på de ulike forumene og nettverkene nedenfor, og se hva som har skjedd tidligere.

Ønsker du å delta i ett eller flere av våre fora? Her  kan du registrere deg >


Forum for Bygg, Anlegg og Eiendom

Forumet samler tomteutviklere, utbyggere og andre relevante aktører i Kongsberg og regionen.  Formålet er å gjøre tiltak for systematisk arbeid for økt og målrettet boligbygging i Kongsberg, og forbedre synligheten av gode prosjekter i Kongsberg og regionen, og få flere til å ønske å flytte hit.


Forum for Handel

Medlemsbedrifter innen handel samles for å planlegge ulike aktiviteter og arrangementer.  Her deles informasjon om hva som skjer på andre arenaer i Kongsberg. Vi deler erfaringer, og diskuterer nye ideer.


Forum for Opplevelser

Medlemsbedrifter innen handel, attraksjoner, restauranter og overnatting samles for å planlegge ulike aktiviteter og arrangementer.  Her deles informasjon om hva som skjer på andre arenaer i Kongsberg. Vi deler erfaringer, og diskuterer nye ideer.


Forum for Serveringssteder

Medlemsbedrifter innen serveringsbransjen samles for å planlegge ulike aktiviteter og arrangementer.  Her deles informasjon om hva som skjer på andre arenaer i Kongsberg. Vi deler erfaringer, og diskuterer nye ideer.


HR-forum (styringsgruppe)

HR-forum er en bransjeuavhengig arena for HR- og kommunikasjonsrelaterte temaer, og består i dag av en styringsgruppe som møtes ca. 6 ganger i året.


Industrilederforum

8 av medlemsbedriftene innen industri i Kongsberg Næringsforum etablerte 10. mars 2017 Industrilederforum. En møtearena med mål om å sette fokus på viktige saker for industrien, ha en felles stemme, og sikre at helheten blir ivaretatt.


Lederforum illustrasjonLederforum

Lederforum er en møteplass for faglig og sosialt påfyll for våre medlemmer som er ledere/mellomledere i små og mellomstore bedrifter.  Forumet er “brukerstyrt”, hvilket vil si at det faglige innholdet bestemmes etter innspill fra deltagerne.  Det er viktig for oss at du som medlem og deltager i Lederforum går fra møtene mer inspirert og oppdatert enn da du kom!


Medlemsmøter

På de åpne medlemsmøtene tar vi opp temaer og saker som er aktuelle for alle medlemmer, uansett bransje og størrelse.  Følg med på “Hva skjer” for å holde deg oppdatert på når de ulike temaene står på kalenderen.


Waterhole 531x536Waterhole

Waterhole Kongsberg er et samarbeid mellom Kongsberg Næringsforening, NHO Buskerud, NITO, Tekna og DNB.  Waterhole arrangeres på Kongsberg Vandrerhjem 4 ganger i året. Gratis adgang for alle  –  Ingen påmelding  –  Gratis frokost