Home print

Nå er Pindem her!

Samarbeidet mellom Pindem og Kongsberg Næringsforum gir deg tilgang til gratis lokal netthandel.

Det er ingen kostnader for deg; verken for oppstart, pr. måned eller pr. salg. Løsningen gjør at du kan starte med netthandel i løpet av ti minutter.

Kort om Pindem

Pindem er utviklet av Pindem selv i samarbeid med Mediehuset Nettavisen og Posten Norge/Bring. Sammen har de utviklet en løsning som skal sikre at du får tilgang til netthandel på 1-2-3. Du trenger verken utviklere eller designere for å starte med netthandel.

Mange har ventet på Pindem

Utviklingen av systemet har vært krevende. Partnerne bak Pindem ønsket å lage en løsning som sikrer lokal handel tilgang til netthandel med ordresystem, kunderegistersystem, klikk & hent-funksjon, betalingsløsning samt muligheter for levering. Nå er løsningen klar, og har vært testet i markedet en periode. Pindem beklager på det sterkeste at utviklingsperioden ble lenger enn planlagt.

Hva får du med Pindem?

1:  Netthandel med Klikk & Hent.
3.  Oppsett av budavtale med Bring.
4:  Gratis oppsett av Betalingsløsning.
5:  Tilgang- og oppsett av ditt eget e-postprogram for automatisering av utsendelser.
6:  Opplæring og tips.

Hva koster levering med Bring for deg?

Målet er at netthandel skal drive kundene inn i din fysiske butikk. Pindem har derfor valgt en modell som gjør at levering med Bring er gratis for deg, og at kunden tar kostnader for levering. Det betyr at kunden betaler for leveringen til deg. Deretter vil du motta en faktura fra Bring med tilsvarende beløp som kunden betalte til deg. For deg vil altså levering ikke ha noen kostnader!

Den eneste kostnaden for din butikk vil være transaksjonsgebyr som går direkte til banken. Det gjelder også for betaling med kort i kassa.

>>>Link til Pindem<<<

Pindem har også opprettet en lukket gruppe på Facebook for butikker som bruker Pindem. Du kan melde deg inn her: Pindem butikkforum. Her vil du få en del gode råd, inspirasjon og kan enkelt få hjelp og faglig påfyll.