Home print

Jobber du med kommunikasjon?

 title=

Kommunikasjonsbransjen i Kongsberg består av en rekke ulike aktører – fra små enkeltmannsforetak til store kommunikasjonsavdelinger i de internasjonale industribedriftene – og det er antagelig mange som ikke kjenner til hverandre.

Meld deg på til et uforpliktende informasjonsmøte 9. februar kl. 14.30 her >

Nå ønsker vi i Kongsberg Næringsforum å undersøke om det er interesse blant dere som jobber med ulike former for kommunikasjon å samles i et kommunikasjonsforum.

Gjennom flere av våre andre forum har vi erfart at en samlet og sterk bransje har større muligheter til å utvikle seg, og det kan være lettere finne sin nisje når man kjenner sine konkurrenter, bransjekolleger og kunder bedre. Et tettere samarbeid mellom aktørene kan gi verdi til hver enkelt ved felles kompetansehevingstiltak og faglig påfyll, i tillegg til at et kommunikjasjonsforum kan tjene fellesskapet gjennom en samlet kommunikasjonsfaglig stemme i Kongsberg. Det kan være i saker som f.eks. skiltsaken, vår felles nettside kongsberg.no, Jubileumsåret 2024 m.m.

Sjekk de eksisterende forumene her. Deltagelse i våre fora fordrer medlemskap i KNF, noe mange av dere har allerede. Dere andre kan lese mer om det her.

I første rekke ønsker å vi å ta et uforpliktende møte for å lodde interessen for et kommunikasjonsforum, og hva forventninger til innhold og arbeidsform. Vi vil også informere dere om hvordan det jobbes i andre forum.

Møtet er tirsdag 9.februar fra 14.30 – 16.00 på Teams.  Meld deg på her >