Home print

Akari selger ut

 title=

2018 har vært et år med store endringer for både ansatte og eiere i Akari AS. Selskapet som tidligere huset både 3600.no, Kongsberg-magasinet og filmproduksjon, har splittet driften i egne selskaper og nå selger de ut 3600.no, Kongsberg-magasinet og filmproduksjon.

I løpet av 2018 har et selskap blitt til tre, når Akari AS nå har skilt ut filmproduksjon i eget selskap (Metafor AS), mens nettmagasinet 3600.no og Kongsberg-magasinet nå driftes av Kongsberg Community, med nye investorer som skal bidra til videreutvikling av magasinene. Akari AS er nå et rent innholds- og reklamebyrå med fokus på å levere gode markedsføringstjenester til sine kunder.

I juni falt de siste brikkene på plass. Da ble det nye styret i Akari AS satt og selskapet har fått med seg god ekstern kompetanse for å ivareta den klare strategien om videre vekst.Det er helt avgjørende å få med god kompetanse for å oppnå de målene vi har satt for bedriften. Med det nye styret får vi inn god kunnskap knyttet til forretningsutvikling, kommunikasjon/PR, økonomi og salg/marked, sier daglig leder og medeier Simen Jahnsen Ljøterud.Les også: Akari øker staben og søker Innholdsprodusent & Media ManagerDet nye styret hadde første samling rett før ferien og ser frem til å ta fatt på oppgavene utover høsten. -Jeg er imponert over hva Akari har fått til på den korte tiden selskapet har eksistert og gleder meg til å ta fatt på styreleder jobben, sier Annette Holte, ny styreleder i Akari.

Ansatte og eiere i Akari ønsker det nye styret velkommen:)